Slumpad post: SDFG? HJKL!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit igen

| 2012-07-01, 12:16

I onsdags var jag äntligen på crossfit igen efter typ 1,5 månads uppehåll pga nacken plus att behandlingarna inträffade på crossfitdagar och inte passar ihop med hård träning. Redan i måndags körde vi faktiskt ett pass på egen hand men det räknar jag inte riktigt även om dag var jobbigt och kul.

Nåja, det var alldeles underbart att köra igen. Amany vår coach är toppen! Vi gick igenom press, push-press och split jerk. Sen var själva passet uppbyggt på tre stationer och så skulle man hålla koll på hur många man gjorde. 1 minut på varje och sen en kort paus för att skriva upp antal och förflytta sig. Tre varv skulle göras och givetvis ville man inte prestera sämre på varven än föregående varv.

Vi inledde med 90 sekunder hopprep. Hann 228 hopp.

Sen körde jag situps (25, 25, 24) och det sved att jag bara hann 24 sista rundan, pressar där ett varv var 3 pushpress och 3 split jerk båda med 30 kg (3 varv på alla rundor), boxjumps där man skulle hoppa två gånger på varje höjd – 20, 40, 60 cm (hann 3,5, 4, 4).

Sen avslutade vi med hopprep igen. Denna gång 120 sekunder och då hann jag 258 hopp.

Snacka om att jag var helt färdig efteråt, men ååååhh vilken underbar känsla det är i kroppen!Kommentera