Slumpad post: En mysig vabdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarlovet är slut

| 2012-08-12, 22:37

Så är då barnens sommarlov slut. Galet att sju veckor kunde gå så fort. Samtidigt så känns det väldigt avlägset med hämtningar och lämningar. Sommaren har varit skön, otroligt lyxigt och roligt att få umgås så mycket med barnen utan stress.

Vi hade först två veckor då barnen var hellediga men John och jag turades om med att jobba, sen tre hellediga tillsammans varav två vi spenderade på resande fot, och sen avslutade vi nu med två veckor med hellediga barn och halvlediga föräldrar. Ett mycket lyckat upplägg måste jag säga.

Vi har badat väldigt lite, men tar igen det på Lanzarote i november tror vi. Vi har inte renoverat alls, eller gjort något större fixande. Vi har istället mest varit, dagit dagen som den kommit. Har vi inte velat göra något så har vi bara varit hemma.

Simon var av någon anledning galet trött ikväll och slog nog rekord i att somna tidigt för natten, 19:15 slöt han sina blå. Joel höll ut ända till 21:00.

Imorgon börjar hösten, sista hösten på förskolan för Joel. Galet! Nästa höst är det sexårs som gäller för honom.Kommentera