Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Glömde bort

| 2012-08-15, 21:44

Idag hade jag och fd kollega bokat lunch. Vi messade lite på morgonen och bestämde träff vid Åhléns city 11:30.

Kvart i 11 satt jag och funderade på vad jag skulle sätta tänderna i fram till att jag skulle åka kvart över. Så fick jag en chatt och det ledde till att vi ringde upp och började snacka om arbetsrutiner i ett av våra verktyg.

Sneglar till på klockan och först fattar jag inte. 11:26? Fyra minuter i halv 12? Ouah!!! Jag ska vara på t-centralen om fyra minuter!! Killen jag pratade med hade nytt möte på g och blev inte så ledsen.

Tio minuter senare var jag på plats och vi tillbringade en mycket trevlig lunch på Kulturhusets tak. Vi avhandlade semester, barn, jobb, träning och annat.Kommentera