English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Test av vinterskor

| 2013-01-03, 23:40

I tisdags tröttnade vi på att vara inne så jag och grabbarna gick upp på berget bakom oss – för att se om det var mycket skräp efter nyårsraketer. Vi sa att vi gick upp på skräpberget för att göra det lite spännande.

Hittade trevligt nog inte så mycket skräp men vi hittade vatten. Först lite trevande runt det hela men sen plask i med både vantar och skor. Inte gummistövlar utan vinterstövlar från Merrell. Jag tänkte att de får väl bli blöta då.

Vi gick vidare och hittade mer vatten. De provade stövlar i mer vatten.

Väl hemma var de snustorra. Som fodrade gummistövlar helt enkelt.

Idag åkte vi till kemtvätten och där jag parkerade vid gatan så arbeta det med något = LERIGT och isigt. Givetvis testades stövlarna igen. De stod faktiskt emot leran rätt bra oxå.Kommentera