English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gardell, Jonas: Torka aldrig tårar utan handskar

| 2013-05-05, 20:45

Torka aldrig tårar 1Del 1, kärleken. Det snackades rejält om denna i höstas och jag köpte den och började läsa men fastnade aldrig. Nu har jag tagit mig igenom den och någonstans i mitten fångades jag.

Jag måste dock instämma med Malin som inte heller förstår hypen av denna bok. Den är helt klart läsvärd men jag fastnade inte. Fattade aldrig vem som var vem i början – kanske för att jag läste för sällan.

Jag var själv för liten för att fatta när allt detta hände så av den anledningen är det otroligt intressant. Galet att man för inte alls länge sen har dömt människor på detta sätt. Undrar vad vi kommer att sitta och gapa åt om 20 år och inte kunna fatta hur vi kunde agera som vi gjorde.

Nu ska jag se till att se tv-serien som vi spelade in, för jag vill veta hur det går och tror tyvärr inte att jag kommer prioritera dem i bokform.Kommentera