Slumpad post: Katten också
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Till personalen

| 2013-06-28, 16:06

IMG_0117Jag önskar man kunde ge dem hur mycket som helst. Dem – alltså de som tar hand om våra barn varje dag vi är på jobbet. De är såååååååååååå fantastiska.

Inte en dag oroar jag mig för hur barnen har det. Jag vet att de har det bra. Detta trots att de sällan (typ aldrig) längtar till förskolan eller ens vill gå dit på morgonen. De vill ju sen inte gå hem heller, så den oviljan har inte med själva stället eller personalen att göra.

Nåja, de har ju fått lite olika saker tidigare (näsduksfodral och mössor tex). Den här gången blev det nyckelringar.

Avdelningarna får var sin (solstrålen och regnbågen så ni kan ju gissa vilka) och sen får de som är på barnens avdelning varsin där de själva fått välja band utan att veta vad det var till.3 kommentarer to “Till personalen”

  1. Sandra says:

    Så trevligt!!! Man blir såååå glad o varm i hjärtat när man får en liten present eller fina ord av föräldrar…ger sådan energi 🙂

  2. […] barnen somnat igår kväll kom jag på att vi glömt packa in presenterna så jag plockade fram dem och papper. Men så kändes det så torftigt och så får jag syn på […]

Kommentera