Slumpad post: Inte nudda botten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad, grill och ljus

| 2013-07-27, 23:12

Idag var det återigen en galet varm dag. Förmiddagen bara sprang iväg. John handlade på Bauhaus och jag och barnen donade inne. Försökte fixa lite bättre plats att få ner resterande saker från vinden. Gick sådär. Får ta nya tag imorgon.

Efter lunch åkte jag och barnen och badade (John spikade lister och fixade med bokhyllor). De önskade en innebassäng och det var bara Tyresöbadet som var öppet av de ställen vi brukar åka till. Oj vad roligt! Barnen blir modigare och modigare och från att knappt velat få vatten på någon del av huvudet vågar de nu hoppa från kanten och får inte panik om det kommer under med hela huvudet. De tittar på hur andra gör och vill sen själva – utan inblandning av mig. Jag stöttar i det som de gör. Vi åkte vattenrutschkanan såklart 🙂

Väl hemma tog vi det lugnt med Ronja Rövardotter i dvd:n. Härligt! De hade full koll på handlingen från boken faktiskt.

Till middag fick vi besök av Sara. Tror aldrig jag hört barnen pratat riktigt så mycket med någon gäst. Vi fick knappt en syl i vädret! Grillade hamburgare men hemodlad sallad och annat gott. Plus en kladdkaka som jag och barnen bakade på eftermiddagn. Mums!

När Sara cyklat hem och barnen somnat så tände vi en nyinköpt lykta (jag och Jennie besökte Outletbutiken i torsdags). Mycket mysigt!

Full rulleEn kommentar to “Bad, grill och ljus”

  1. […] det bara att sätta igång den på eftermiddagen. Mycket passande eftersom barnen var trötta och väntan på Sara annars kunde bli rätt […]

Kommentera