Slumpad post: Målningen påbörjad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Splittrad dag

| 2013-09-05, 19:12

Dagens plan när jag vaknade:

  • Lämna barnen på förskola och skola
  • Jobba hemifrån till lunch (Obama)
  • Åka till Solna för kundmöte
  • Hämta barnen från förskola och skola
  • Uppgradera kundmiljö

Eftersom jag skulle hem efter lämningen så tog jag oxå cykel och på väg från förskolan till skolan svängde Joel helt plötsligt in framför mig och jag fick tokbromsa och svänga vilket givetvis resulterade i att jag ramlade. Slog mest knät men lite höft och hand. Glad att jag bara touchade Joel så han inte ramlade, glad att jag hade hjälm (tror dock inte jag slog i huvudet men vet inte), glad att jag inte hade nya byxor på mig för de gick sönder på knät.

Lämnade Joel och cyklade hem. Sen skulle jag tvätta skrapsåret på knät. Gick sådär eftersom jag får svimkänslor när jag fixar med egna sår. Så ikväll får John ta tag i det där…

Hade på morgonen mejlat städerskan och frågat när de kunde komma och putsa fönster. Idag visade det sig så jag röjde vid och i fönster lite snabbt och meckade med lite grannar kring nyckelhanteringen.

Jobbade och åt lunch sen åkte jag till Solna och hade kundmöte och sen gick dagen enligt plan. Nu ska jag enligt min plan uppgradera en kundmiljö.Kommentera