Slumpad post: Åla bakåt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Naprapatbesök

| 2013-09-16, 22:29

Så gav ryggen upp igen. Lustigt att jag bara dagen före gick och tänkte att jag inte hade några ryggbesvär längre.

Nåja, efter att ha brutit ihop lite, haft 6-årskalas så kollade jag med jobbet. Jodå, avtal med Rehabklinken och jag ringde strax före 7 imorse. En kille svarade (!) och 8:40 fick jag en tid hos en Jessica.

Då det regnade så var t-banorna lite sega så jag kom dit lite sent. Mycket trevlig person som jag fick träffa. Berättade lite om min rygg och allmänt sådär som de vill veta.  Så kollade hon, frågade, kollade, masserade, klämde, tryckte, kollade och så där.

Sen var jag rak i ryggen igen. Ont men rak. Jag ska tillbaka på fredag så får vi se vad som hänt då. Fick tips om mammamage.se så nu har jag laddat ner en app och ska ta mig i kragen och träna.En kommentar to “Naprapatbesök”

  1. […] över att jag inte gjort övningarna tillräckligt ofta. De som naprapaten sa att jag skulle göra när jag var där i mitten av september. Det ska jag göra nu. Börjar ikväll […]

Kommentera