Slumpad post: Badrum dag 17
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sen morgon

| 2013-09-18, 10:38

Onsdagar har lärarna i förskoleklasserna planering så skolan börjar först efter 9. Joel vill så gärna ha sovmorgon och idag passade det fint för städerskan skulle komma 8.

Hon kom någon minut i 8 och vi klädde på oss. Eftersom det regnat så tog det sin lilla tid att packa ihop allt. Joel hade regnstället på skolan, Simon ville sätta på sig sitt på förskolan.

Tog lite grovsopor och återvinning som jag slängde på vägen.

Hjälpte Simon med regnkläder och stövlar vilket tog sin tid då han egentligen inte ville. Sen innan vi gick ut så lyckades han klämma sitt lillfinger i dörren. Så vi fick sitta och trösta en stund. Väl ute så ville han efter en stund in och ha plåster, så vi fixade det. Sen gick det bra att lämna. Då tog det en stund att få Joel ur sandlådan där han var i full färd med att bygga.

Väl på skolan så skulle Joel ha hjälp med regnställ och stövlar. Han ville verkligen inte vara ute. Blev lite deppig och pratade om att det var så jobbigt i skolan för man sitter still och är tyst så mycket. Efter en stund tog vi oss ut och då tog det en stund för Joel att välja vad han ville göra.

Väl på t-banan så hade jag så klart missat ett tåg och fick vänta typ 8 minuter och sen samma visa med bussen (fast då var det typ 12 minuter av någon konstig anledning). Så jag var på kontoret (kund) kvart i 10. Som tur var hade jag inga möten.3 kommentarer to “Sen morgon”

  1. Sandra says:

    Ha ha ha jäkla stressade stadsmänniska fick du vänta 8 minuter!!!!!! Hade du bott kvar i Ed hade du fått vänta 3 timmar på nästa buss…tänk på de duuu…fniss

    • Sue says:

      Haha, jadu så är det nog. Fast då hade man nog varit ute i väääldigt god tid, eller tagit bilen 🙂

  2. Sandra says:

Kommentera