Slumpad post: På springcykel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Andra dagen

| 2014-03-09, 21:15

Vi kör helpension den här semestern och det är grymt lyxigt. Igår var vi först när middagen öppnade och idag stod vi redo halv 8 för frukost. Sen öppnade inte liftarna förrän halv 10 så vi softade på rummet (minecraft kallas underhållningen).

Eftersom John har ett brutet revben så är skidåkning bara att glömma för honom så han var fotograf och support.

Joel klarade sig själv i grön och blå backe så jag fokuserade på Simon. Han fick åka mellan mina skidor och det gick över förväntan faktiskt. Några vändor i slutet ville han testa själv. Vi testade en annan knapplift som gick lite fortare och Simon klarade det galant. Otroligt häftigt att se!

Efter lunch hade vi 90 minuters familjeskidskola med Hampus. Vilken hjälte! Helt plötsligt kunde Simon åka och avslutade med att åka hela långa blå backen själv (med Hampus som guide) – samma backe som han själv kallade svart när vi åkte den tillsammans före lunch. Ingen av dem ville åka med mig utan bara med Hampus.

Efter lektionen var vi trötta och gick och åt glass. Sen gick vi upp på rummet igen och vilade. Jag slocknade som en stock och vaknade en timme senare (16:20). Joel som ju ville åka mer blev inte glad när jag sa att liftarna stängde 10 minuter senare. Men så kom jag på att en lift skulle vara öppen till 18:00 så vi klädde på oss och stack ner. I en dryg timme åkte vi sen upp och ner, upp och ner i den blå backen. Vi övade på att åka baklänges för det hade Hampus visat Joel hur man gör.

Otroligt roligt!

Kungsberget2Kommentera