Slumpad post: Någon vattnar?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Regn och bad

| 2014-03-10, 21:22

Idag småduggade det lite när vi kom ut i backen. Simon åkte tappert upp med oss men det var lite väl isigt för honom så ett åk räckte. Jag och Joel åkte några till och testade en ny lift för att åka pisten “Kungens kurva” som utgår från toppen. Härligt! Den ska vi försöka få med Simon på under veckan.

Vi softade på rummet. Stora tröttheten verkar ha slagit till på mig och John och barnen spelar glatt Minecraft. Efter lunch tog vi oss ner till Sandviken och Parkbadet. Klart bästa badet vi varit på och barnen var helt lyriska över vågmaskinen. Kommer definitivt att besöka detta igen om tillfälle ges.

När vi kom tillbaka var solen tillbaka och det verkar vara så resten av veckan.

Ikväll tog vi med plockepin och kortlek till middagen så att väntan på maten blev enklare. Mycket uppskattat av alla.

Kungsberget3Kommentera