English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu en solig dag

| 2014-03-11, 21:28

Idag var det soligt igen. Backarna var dock isiga på förmiddagen och Joel styrde vår åkning och tog en del pauser. Simon ville inte alls åka idag utan hängde med John. Vi pratade om att ta oss ut på promenad men fick inte tummen ur.

Jag och Joel åkte i flera omgångar och testa lite olika backar. Åkte med hjälmkamera och det är coolt att se sen efteråt faktiskt.

Det är galet härligt att åka skidor i strålande solsken. Enda baksidan är att man ser hur backarna äts upp av solen och värmen och det är inte många dagar kvar på den här säsongen om det inte kommer ny snö.

Insåg oxå att mina pjäxor har gett upp under. Hälen har typ lossnat men det funkar att åka ändå. Dax att köpa nya på rean kanske? De nuvarande köpte jag typ 1992 så de har ju gjort sitt kan man tänka.

Middagarna inleder vi nu med kortspel eller plockepinn för att göra väntan på mat lite uthärdlig. Funkar riktigt bra faktiskt.

Kungsberget4Kommentera