Slumpad post: Joelmössa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tröja med lejon

| 2014-05-11, 21:45

IMG_2809Jag har väldans länge haft på min sy-todo att sy till mig. Av någon anledning blir det sällan av och senast jag fick en tröja var förra årets familjetröja – den är verkligen en favorit. 

Så idag när jag skulle på kalas så fick jag för mig att jag hade påbörjat en tröja som skulle vara lite roligare än de slitna jag har. Hittade den här där jag vet att jag provade ett nytt mönster, som jag sen tänkte anpassa lite (den är lite stor runt höften till exempel) men då hittade jag inte mönstret och nu minns jag inte alls. Kanske någon bok.

Tyget är så otroligt mjukt och skönt! Eftersom det är lite pyjamas över det så valde jag att ha svart halsringning och även svart täcksöm vid midjan.

Den funkar fint kan jag meddela efter en dag på kalas.

Mottagare: Sue
Mönster:  Minns inte riktigt… 
Material: Tyget kommer från Strömming Design.Kommentera