Slumpad post: Tre ord i rad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bodypump

| 2014-10-12, 21:21

Bodypump

Igår var jag på bodypump för första gången sen 17 april, 2011! Då hade jag en ganska lång svit bakom mig under ca två år, men blev rådd till att träna annat av en sjukgymnast.

Eftersom jag cyklar fram och tillbaka till jobbet dagligen känns det aldrig som jag försoffas riktigt ordentligt, men nu när jag köpt elcykeln har ju den träningen förminskats radikalt.

Gårdagens pass kändes förvånansvärt hemtamt. Inte mycket har förändrats sen sist det begav sig. I princip inget faktiskt. Det skulle vara min ork då kanske. Mage och axlar var det jag var sämst på. Jag tog ganska lätta vikter eftersom jag vet att träningsvärken kan bli riktigt jobbig annars, men det visade sig hjälpa föga.

Blir definitivt fler pass.Kommentera