Slumpad post: Var är våren?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En blek kille

| 2014-11-22, 21:11

Vid 10 ringde William och sa att de skulle till Andys lekland i Länna och undrade om vi skulle med. Barnen jublade. Jag ringde hem till Elvira och kollade om hon ville med (planen var att hon efter lunch skulle komma hit och sova över). Vi råddade lite och sen åkte vi förbi och hämtade upp Elvira på väg till Andys.

Barnen lekte och hoppade mest i hoppborgen. När det var dags för lunch och jag stod i lunchkön så kom Simon och var lite ledsen för att de andra inte lyssnat på honom när han inte ville vara med i knuffleken. En stund senare kom William med blödande näsa. Jag beställde mat och vi hjälptes alla åt att få upp saker till övervåningen. Joel nämnde att han oxå ramlat lite och slagit sig i ryggen. Barnens pannkakor tog en liten stund och jag satte mig och åt lite av min sallad.

2014-11-22 13.34.34Så sneglar jag bort på Joel och ser att han ser vääääldigt blek ut. Går över och frågar hur det är med honom. Han är svettig och säger att han ser suddigt och inte mår så bra. Panik! Frågade om han slagit i huvudet, men det hade han inte. Bara ryggen. Ringer 112. Lise (som var där med Abbe) sprang samtidigt ner och kollade om det var någon sjukvårdskunnig och kom upp med en ur personalen som kollade på Joel och ställde lite frågor. Samtidigt hade jag 112 i luren. Då börjar Joel få lite färg igen och säger att han känner sig bättre, och dessutom ser bättre. Vi bestämmer att vi avvaktar med ambulans.

Efter en stund kom pannkakorna, Joel lyckades få i sig dem efter en lugn start och sen fikade vi och han blev sig själv igen. Pust! Lekte inte mer i leklandet utan gjorde enligt planen (lite andra ärenden).Kommentera