Slumpad post: Bio igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Klantigt

| 2014-12-10, 22:55

2014-11-26 07.49.51Imorse när Simon skulle klä på sig ytterkläderna sa han att han ville ha sin varma jacka, inte den där regnjackan. Tyckte att ja absolut. Men så hittade vi den inte. Frågade om han haft den igår, men nej. Ringde John för att kolla, men inget svar.

Så han fick ta den andra (det regnade rätt mycket så det kändes rätt ändå). Under dagen funderade jag. Så på hemvägen från kontoret på Kungsholmen (där jag efter 7 minuters väntan insåg att bussen var inställd eftersom den går via Hötorget = Nobel…) chattade jag med John. Han hade inte sett den igår.

Dagen före var måndag. Då hämtade jag Simon först, bar hans kläder på armen och sen gick vi till skolan för att hämta Joel och så gick vi hem. Förmodligen har den glidit av på vägen någonstans. Såg den inte idag så den lär väl någon annan ha hittat (hoppas den kommer till nytta!).

Så nu får vi hitta en jacka till Simon i helgen. Alltid en utmaning då Simon är rätt så picky vad gäller kläder. Och säkert en utmaning nu i december. Hurra vad jag är bra!

(bilden är inte från idag men det är den svarta jackan)Kommentera