Slumpad post: I klass 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hela familjen åker i backen

| 2015-02-26, 21:38

När vi var i Flottsbro och Simon hade panik i backen så tänkte jag att han aldrig mer kommer vilja åka slalom. Så idag vaknade vi, åt frukost, packade in oss i bilen och åkte till Bergsjö där vi mötte upp med Sanna och hennes familj. Sen körde vi i samlad tropp till Hassela. Runt 10 tror jag vi svängde in. Checkade in så att vi fick liftkort och sen tog vi djupa andetag och satte på oss skidmundering. Gick trots allt rätt ok. Simon muttrade lite över att han faktiskt tänkt åka längdskidor först.

Solen sken till och från och det var ett par plusgrader i luften. Alldeles perfekt!

2015-02-26 10.53.28Joel och John stack iväg upp med liften – hela backen – medan jag och Simon bara åkte en bit upp så att han skulle få testa. Jag instruerade honom lite om glasstrut och om att styra som en ratt. Vips så kunde han. Genast ville han upp i hela backen så vi gjorde det och visst att han ramlade och tappade sugen ibland men han kunde, han ville och han vågade! Ascoolt!

Vi åt lunch (grillade korv ute tillsammans med Sannas gäng) sen åkte vi lite till, fikade och så var det äntligen dags för skidlektion. Joel berättade för sin lärare att han hade åkt massor och åkte i alla backar. De åkte iväg och senare när de var tillbaka berättade Joel att de faktiskt åkt en svart backe. Simon och hans lärare Max åkte iväg upp och där stod jag och John kvar. Så vi stack iväg vi oxå och testade lite olika backar. Ovant, men jätteroligt att få ha det som förr i tiden. Vi träffade på Joel en bit bort.

När de kom tillbaka efter en timme var åtminstone jag helt färdig och det lockade att checka in på rummet. Simon ville dock åka mer så han och John stannade i backen en halvtimme till. Jag och Joel fixade rummet och hämtade det mesta från bilen. Pust.

När de var tillbaka så vilade vi en kortis men sen stack jag och barnen till poolen och badade en halvtimme. Skönt men lite väl mycket folk. Sen hem och så var det dags för middag. Texmex.

Nu har vi bråttats med segt nätverk…

Helt otroligt roligt att kunna åka alla fyra! Simon hade svårt att somna för han ville åka upp till toppen, så imorgon klockan 9 vet jag vilka som står och väntar när liftarna öppnas.

Superkul att ha Sanna och gänget här samtidigt dessutom 🙂Kommentera