Slumpad post: Önskelistor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tema skogen

| 2015-05-19, 21:21

Ikväll var det dags för en ny redovisningskväll för ettorna. Temat de jobbat med är skogen och det bjöds på diverse saker att titta på och en tipspromenad där Joel fixade alla rätt – han har nog hängt med på lektionerna.

Det var dock fikat som var höjdpunkten förstod vi rätt snart. Joel hade full koll på vad som erbjöds och hade fått smaka lite i smyg under dagen. Simon hann knappt komma dit förrän han ville gå och fika. Sen dök en förskolekompis upp (oxå lillebror till en etta) och då blev det roligare.

Regnet öste ner både på väg dit och hem (via pizzerian).

Camera Uploads84

Kvällens bonus var de tre mössorna och tre vantarna (varav ett par) vi hittade i klädhögen – nästa vinter är räddad!Kommentera