English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite mer porslin

| 2015-07-20, 20:42

Förra våren köpte vi ju nytt porslin. Några få saker har gått sönder (tror typ bara två faktiskt) och vi har bestämt oss för att komplettera med lite annat oxå. Alltså dags att dra till Gustavsberg och Iittala outlet där. Fick med mig Joel.

Vilken fröjd att gå runt där med honom. Vi tittade på massa fina saker och bestämde oss sen för lite olika saker. Gick sen till en annan outlet och köpte ett tårtfat med fot (alltid velat ha det för det känns så lyxigt). Joel tyckte först att det var onödigt för vi äter inte tårta så ofta…

Viktigaste köpet var nog tallrikar 21 cm för vi har saknat en mellanstorlek (har 17 och 27). Roligast var nog muggarna för de hade mina favoriter (utgående nu så “billiga”) och även espressomugg som jag inte kunde låta bli för de var så söta – där blev Simon eld och lågor och ville ha kaffe (med mjölk) i en sån när jag drack kaffe (med mjölk) ur en stor.

Camera Uploads114Kommentera