Slumpad post: En trehjuling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilåkande

| 2015-07-30, 23:17

Idag efter badet i Gustavsberg hade vi spanat in Unicycle som har enhjulingar (bland annat) så vi styrde kosan dit. De håller till på Vintervägen 1. Dock inte i Solna som vi först testade utan i Sollentuna. Suck. Barnen muttrade, men jag lovade dem att få spela utan att ta en spelbiljett.

Vi hittade fram och gjorde det vi skulle och styrde sen kosan hemåt.

Det gick långsamt för rätt snabbt hamnade vi i bilkö som rörde sig långsamt framåt. Vi spanade på en trafikapp (och lyssnade på P4) och såg att det varit en olycka i norrgående körfält på Essingeleden. Inget i vårt körfält.

Snubben på trafiknyheterna kallade bilkön (inte vår utan den som gick norrut) för bilkön Orvar. Vi insåg det redan innan vi passerat olyckan eftersom det var väldigt få fordon i mötande. Endast ett körfält förbi olyckan. Vi såg kön sen… Direkt, och då menar jag direkt, efter olycksplatsen släppte kön på vår sida. Fattar inte hur det kan vara tittköer på detta sätt…

Camera Uploads126Kommentera