Slumpad post: Koll på juni
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Badat och shoppat

| 2015-08-14, 20:02

Igår och idag hade jag egentligen tagit ledigt men eftersom vår verksamhet dragit igång är det lite svårt att vara helt borta (vi har dessutom en som fortfarande har semester och två som är f-lediga). Igår drog vi en sväng till Farsta Centrum för att fixa saker till hösten, efter att ha inventerat hemma vad som faktiskt behövdes. Typ gympakläder och skor, uteskor, stövlar och kanske något mer. En del hittade vi men inte allt. Kom hem med två små gosedjur oxå.

Idag var Havanna tillbaka i stan och de ville leka, jag hade dock tänkt bada inne. Så jag drog dit med tre kids. Hur svårt kan det vara? Det var fantastiskt! Alla tre gjorde alldeles enorma framsteg och efter lunchen (korv vid poolen) så gick vi helt enkelt till stora poolen. Jag kan nog lugnt säga att Joel kan simma nu. Simon hade raketerna och vågade massor. Havanna knäckte simkoden. Askul!

Väl hemma kollade de på Dinotrux och cyklade enhjuling. Joel börjar kunna cykla riktigt långt nu.

Solen sken massor hela dagen!

Camera Uploads135Kommentera