Slumpad post: Karin Mamma Andersson
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En osläckt eld

| 2015-12-26, 22:20

Vi har sagt att vi ska vara ute minst 30 minuter per dag. Jag och John tränade på morgonen (check), Joel och Elvira lekte ute ett bra tag på förmiddagen (check) men vid 4-tiden insåg vi att Simon inte varit ute. Så det var bara att ta sig ut. Joel hakade på och även William som var över hos oss. Vi gick och hämtade Jonathan oxå. Sen tog vi med lite ficklampor och drog upp i skogen – till samma plats som vi hade Joels kalas.

Vi lekte lite lekar som gick ut på att hitta de andra som gömt sig (jag tittade på mest). Så såg vi att eldstaden där vi grillat glödde lite och kollade lite närmare. De som varit där före vi kom hade inte hällt någon vätska på utan bara lagt några stenar på elden… så när det blåste tog det sig lite. Vi spanade lite, och det gav sig inte så vi ringde till slut John som kom upp med lite vatten. Nu kan vi somna med gott samvete.

Filmade dessutom lite där man tydligt ser hur bra det är med reflexer… Joel har suverän jacka och lysande skor i dessa bemärkelser. Ingen av de andra hade det och det syntes i mörkret (jag hade pannlampa).

Camera Uploads1762 kommentarer to “En osläckt eld”

  1. Sandra says:

    Tur ni kom i såg så de ej spred sig…reflexer e bra måste införskaffa en väst att ha när vi går med vov o springer ute

    • Sue says:

      Ja, väst är suveränt i såna lägen! Du får hojta om du vill ha något reflextryck att stryka på något plagg. Kan fixa i såna fall 🙂

Kommentera