Slumpad post: Julmust
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Is och vatten

| 2015-12-27, 22:04

På förmiddagen drog vi som sagt till badhuset men det räknas ju inte som att vara ute och är det en halvtimme minst per dag så är det. Vid 2 kom Sanna och co och ringde på. De skulle ut en sväng. Vi hakade på. Joel tog på sina nya termobyxor för att testa (de fick med beröm godkänt).

Först upp i skogen mot grillplatsen, på vägen dit hittade vi en is. Otroligt spännande såklart. Vi tyckte dock att vi kunde ta den på hemvägen. Drog vidare upp på berget men det var inte riktigt lika roligt när det var ljust så vi gick vidare ner i skogen och gick lite hinderbana innan vi hittade nästa is.

Den utforskades rejält kan man säga och här fick Joels skor och byxor utstå diverse tester (väl hemma visade det sig att endast ena strumpan var lite blöt). De skrek och tjoade och hade sig en lång stund tills vi vuxna tyckte att det räckte. Vi lovade att gå förbi den andra isen imorgon efter träningen.

Camera Uploads177Kommentera