Slumpad post: Frey-Skøtt, Emma: Ögat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny jobbtelefon

| 2016-03-31, 21:16

När jag började på Riada fick jag en telefon. Då var det Samsung S4 som gällde och sen dess har det hänt en del.

Jag använder telefonen till väldigt mycket och den började bli seg. Internminnet räckte inte riktigt till och tålamodet sattes på prov rätt ofta. Så jag önskade en ny. Inga problem. I tisdags hämtade jag den på kontoret.

Vilken känsla! Jag är verkligen supernöjd. Valet föll på en Samsung S7 Edge. Var inne och kollade i Dustins butik på Sveavägen före påsk för att se vad jag ville ha. Skulle jag ha edge eller inte? Och vilken färg skulle jag ha? Vilket fodral? Etc.

Samtidigt brottades jag med att det är så hemskt att fundera över såna saker när världen ser ut som den gör. Suck. Aldrig enkelt.

Nåja, jag är nöjd. Det gick hyfsat smidigt att få in saker på den (ville inte tanka över allt som man kunde för det är bra att passa på och rensa).Kommentera