English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janouch, Katerina: Nakenlek

| 2016-07-04, 8:58

nakenlekAndra boken och den här har tydligare driv. Dock inget för den som är pryd då det är mycket fokus på sex. Mycket.

Det handlar om en kvinna som är författare (hon har iaf skrivit en bok) och skriver numera noveller. Hon skriver om det hon upplever. Jag kan såklart inte låta bli att dra paralleller till Katerina. Författaren i boken undrar vad läsare ska tro om henne som person och jag kan tänka mig att Katerina känner. Å andra sidan är hon sexrådgivare och har gett ut andra böcker i ämnet. Gillar iaf tankeexperimentet.

Det är skickligt att skriva såna här böcker utan att det blir fånigt, för det blir det inte. Katerina lyckas skriva så man vill läsa. Sen att man som läsare rodnar och undrar om det finns på riktigt är en annan sak.

Det enda som jag inte gillar är tankarna jag får på hur yngre uppfattar sånt här. Om de ser det som något alla gör. För det gör inte jag men så är jag kanske lite tant? Vet inte. Väcker tankar iaf och bara av den anledningen är boken läsvärd!

Gillar skarpt att det är fokus på kvinnans upplevelse och tankar, i princip utan skuldkänslor.

Bokus, Adlibris, CdonKommentera