Slumpad post: Julfest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kablar, skrivbord och sängbygge

| 2016-07-07, 22:54

Idag målade jag och barnen sängramen en sista gång. John fixade med kablar lite här och var. Vi fixade lite med köksskåpen som ska stå under sängen och bytte ut några bitar som var av från ett skåp som vi hade (insåg att vi hade ett exakt likadant). Vi satte in en billy och bar in lite böcker. Har lite fler vi måste besluta om men skänkahögen är stor redan nu.

Joel fick sitt skrivbord så den efterlängtade datorn kunde monteras igen. Sen satt han mest där, och Simon vid sin. John började bygga ramen som ska stå under skåpen och på kvällen när jag tränat så lyfte vi in sängramen och kollade hur det blev. Kommer bli superbra!

I övrigt har femtonspelet gått vidare och vi flyttar saker hit och dit för att ibland faktiskt landa på slutdestinationen. På måndag drar vi till Möja och planen var (och är?) att då vara klara.

sängbyggeKommentera