Slumpad post: Äggallergin på väg bort?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dvd-filmer

| 2016-07-26, 23:05

Suck, har gått sådär med filmer senaste tiden. Precis före semestern (eller typ då någon gång) så fixade Ghosbustersfilmerna eftersom barnen önskade det. Beställde från Cdon. Vi tittade på filmerna och sen renoverade vi vidare, drog till Halmstad och så där. När jag nu i helgen skulle beställa Narnia-filmen så gick jag till Cdon igen. Hittade Alice i underlandet (med svenskt tal!) och beställde (den fanns på något erbjudande för typ 79 kr tror jag). Hittade även hobbitfilmerna och försökte få till rätt filmer (blev avbruten lite med läggning och sådär).

Dagen efter rensade jag min postficka och döm om min förvåning när jag hittade just den filmen där. Hade beställt den när jag beställde i juni. Suck.

Idag när vi öppnade paketet från Cdon visade det sig att jag lyckats beställa åtminstone de två första hobbitfilmerna men den tredje hade visst blivit första filmen i Sagen om ringen (som vi har såklart). Håhåjaja. De var iaf billiga.Kommentera