Slumpad post: Orka! Vilja!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Båttur med Sara

| 2016-08-02, 21:25

Vädret såg ok ut för idag så jag och Sara bestämde oss för att det var idag en båttur skulle ske. Jag och barnen åkte med lite skänka-saker till Möjligheternas hus innan vi handlade lunchen på Hemköp. Roligt att gå och plocka ihop lite olika saker med barnen. Var längesen vi handlade tillsammans.

Vi kom till Sara, fick flytvästar och packade över allt i båten. Härlig båttur med barn som blev lyriska av farten. Vi åkte till vårt favoritställe, Artipelag, men som vanligt satte vi oss på klipporna vid havet istället för på caféet.

I cirka tre timmar satt vi där. Njöt. Åt. Tittade och lyssnade på barn som gjorde diverse tricks och ibland var vänner, ibland inte. Vi testade oxå en Chubby Bunny utmaning som jag lärde mig via Manfred Erlandsson som gästade TV4 imorse. Filmade men kommer inte lägga ut. Hur kul som helst!

Vädret som inte skulle bli tipptopp levererade över förväntan. Maten delade vi med några getingar. Såg dem flyga iväg med både en bit ost och en bit kyckling. De får lite sämre styrförmåga när de bär tungt.

En väldigt lyckad dag! Den är dessutom extremt väldokumenterad vissa delar då Joel använde vattenkameran och Simon min telefon…

Camera Uploads25Kommentera