Slumpad post: Jämföra
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Välkommen vinter

| 2016-11-09, 21:57

Idag var det lite skräck att vakna och inse att Trump var på väg mot vinst. Jag valde att fokusera (gick hyfsat) på att det var härlig vinter och Stockholm blev kaos. Vi hade vårt årliga event och det var ett par kunder som inte kunde komma, en del kom sent men de allra flesta var där och det blev sjukt lyckat.

Att lämna gick som en dans. Barnen klädde på sig och rusade ut i snön, sen “plogade” de vägen åt mig. Eventet var vid t-centralen så jag åkte t-bana som iofs gick lite långsammare men kom fram. Så från 8:40 till 19:20 hängde vi i lokalerna och minglade med kunder (jag höll i en paneldiskussion).

Hem gick oxå fint även om det var ganska mycket folk här och där.

Älskar verkligen vinter. Det blir så mycket ljusare och det är så vackert! Går och ler. Att naturen sen visar att vi inte ska vara så kaxiga gillar jag oxå. Vi behöver vara lite mer ödmjuka…

camera-uploads298Kommentera