Slumpad post: Inte nudda snö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckomatsedel för utskrift

| 2017-03-13, 19:34

Försöker få måltiderna att blir roligare. En del i det är ju att faktiskt veta vad man ska laga i förväg och slippa bestämma.

Vi har haft lite olika försök med veckomatsedel men det rinner ut i sanden. Kanske för att barnen inte gillar så många olika rätter, och de som de gillar eller som John gillar är inte några av mina favoriter. Håhåjaja.

Nåja, jag kände att jag ville ha något som peppade lite så jag ritade lite i Google Teckningar och sen är det enkelt att exportera till pdf. La upp bilden på den på instagram och det var en kompis som ville ha den, så nu finns den att tanka ner från bloggen.

Denna vecka och delar av nästa är ifyllda på utskriften. Får se hur det går.

Här är filen!4 kommentarer to “Veckomatsedel för utskrift”

 1. Sandra says:

  Vad gillar barnen?

  • Sue says:

   Ja det enda som hela familjen äter är typ pizza, korv och makaroner, fiskpinnar., fiskbullar (fast det gillar iofs inte John så mycket). kanske har jag missat något men tror inte det.
   Simon gillar ibland köttfärssås (inte den jag gjorde igår för det var ju faktiskt lite tomatbitar – råkade ha krossade…), lasagne
   Joel gillar hamburgare (gjorde simon tidigare men inte längre). tomatsoppa som var Simons favorit tidigare (men inte längre). Lax i ugn (eller micro).
   Typ lite så.

Kommentera