Slumpad post: Tanden borta!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blandad dag

| 2017-05-06, 20:11

Jag har en tendens att vakna rätt tidigt och sen ligga och försöka somna om. Lite för trött för att orka gå upp. Idag vaknade jag typ halv 6 och låg till efter 6 då jag gav upp. Åt frukost i lugn och ro. Satt i solen och njöt en stund. Läste lite. Spelade ett spel. Fixade lite på datorn (eller kanske internet egentligen).

Vid halv 9 vaknade övriga familjen och då hade jag redan tankat energi. En timme senare drog jag och Joel till Hemköp (via macken för att tanka och kolla lufttryck) och Simon stannade hemma och spelade. Han gjorde dessutom upp med Aron om att orientera så när vi kom hem frågade jag om de bestämt tid. Jodå, 10 minuter senare skulle vi träffa dem. Vi packade in snabbt och bytte om.

Cyklade till Brotorpsstugan där vi träffade Aron med familj. Fixade kartor och gav oss iväg. Drygt halvvägs delade vi upp oss, så jag och Joel stack i förväg. Då slapp vi tjafs om vem som skulle gå först. Otroligt härligt i skogen!

När vi kom hem så hade John fixat lunch och efter den och lite softning stack vi ut på pokénad och hämtade paket. Sen satte jag fart och röjde lite inför morgondagens loppis. Barnen hjälpte till lite granna. Vi rensade till exempel dvd-hyllan. Skönt!

Fixade mat och John mekade med cyklar och barnen var ute och lekte. Efter middagen spelade de lite och så bar vi ner lite mer från vinden till loppisen och så hittade de tennisrack där som de ville testa. Nu fixar John i köket och barnen är ute och leker Tjuv och polis. Sommarliv!Kommentera