Slumpad post: Huset fullt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vårloppis

| 2017-05-07, 18:52

Idag var det dags för den, numera, traditionella vårloppisen i vårt område. Vi hade tänkt preppa förra helgen, och sen när det inte blev av så tänkte vi fixa under veckan och när det sen inte blev av så hade vi ju hela lördagen. Tanken var god.

Vi fixade en hel del idag och det gick jättebra. Det började först klockan 11 så vi hann både baka bullar och chocolate chip cookies, tar ner lite från vinden och bära ut allt.

Solen sken på oss men det var kallt i skuggan, och lite blåsigt. Tror något färre besökare än förra våren men vi fick ändå ihop en hel del pengar. Mer än vi räknat med. Så efter att jag och John tagit 200 kr till ingredienser så fick barnen 800 kr var! Snacka om att de är peppade att köra fler loppisar. Jag tror att jag tog betalt av kanske tre kunder, John ingen så det är verkligen välförtjänta pengar de får.

En del som blev kvar åker upp till ett nyskapat loppishörn på vinden och en del kör jag till Möjligheternas hus imorgon.

Det gick ju såklart inte att undvika att några nya saker hittade hem till oss. De hittade några gosedjur och sen en del smycken.2 kommentarer to “Vårloppis”

  1. Sandra says:

    Duktiga killar!!!!

Kommentera