Slumpad post: Altanmålning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Örontrubbel

| 2018-07-12, 19:46

Igår morse när jag vaknat insåg jag att Raffe kliade sig onormalt mycket i höger öra. Kollade och det var lite rött och lite öronklegg. Gick ner med honom och så tvättade vi bort det hela. När veterinären öppnade så ringde jag och frågade vad vi skulle göra. De sålde ett medel som man har för att rena öronen. John cyklade dit och köpte och vi meckade med det. Gick helt ok.

Under dagen sen blev det mer och mer vift på huvudet för Raffe och han ogillade mer och mer att vi ens petade på örat. På kvällen när vi skulle behandla igen insåg vi att det inte skulle gå (utan att använda typ våld). Och inatt var det lite jobbigt för honom. Så idag när veterinären öppnade ringde jag igen. De hade det hyfsat lugnt på akuten så de tyckte jag skulle komma in.

Kom in ganska snabbt och en veterinär kollade lite. Insåg att det inte skulle gå att kolla om han inte fick lugnande. Så det kom en sköterska och gav en spruta. Väntade en stund på att det skulle kicka in och veterinären kom in och insåg att han skulle behöva en dos till. Så det fick han.

Han blev slö och sömning men trots två doser så gick det minsann inte för veterinären att få kolla i örat med sin mojäng. Så vi fick en tid imorgon då de söver honom, de tog blodprov för att se att allt var ok inför sövning och sen fick han smärtlindrande.

Sen har vi softat hela dagen. Märks att det är jobbigt för honom och det är frustrerande som matte att inte kunna göra något direkt. Han har fått lyxmat (typ köttbullar och korv) för att få i sig energi ordentligt (torrfodret gillar han sådär numera…).En kommentar to “Örontrubbel”

  1. Sandra says:

    Stackars liten. Hoppas han får hjälp imorgon o de går över snabbt

Kommentera