Slumpad post: Visning 20/11: Skarpnäck
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte 140 cm

| 2018-08-31, 19:23

Årets besök på Grönan blev lite tidigare än normalt eftersom de tre första veckorna i september är lite fullspäckade av annat. Vi är bortskämda med strålande sol, varmt och lite folk. Extremt förra året med korta köer trots 7000 besökare (konsert). Redan utanför insåg vi att det skulle bli lite mer folk än normalt och att det var mulet men lagom varmt.

Det visade sig att det bara var på Vilda musen som vi fick köa typ 10 minuter, i övrigt så var de flesta där för konsert med Thåström. Strax runt 5 valde vi att äta och det gick supersnabbt att köpa maten (ingen kö). När vi ätit klart var det trippla köer till maten och sen blev det bara värre. Även till toa men framför allt till de ställen som sålde öl. Precis före vi gick hem frågade jag hur många gäster det var. 17 800, men i våras hade de haft 23 000 på någon konsert…

Det var tom så mycket folk runt konsertdelen att vi lyckades få åka sista åket med Kvasten (som brukar vara öppen hela konserten) för sen stängde de eftersom det inte gick att gå ut vanliga vägen utan vi fick gå tillbaka där vi kom in.

Nåja, vi hann åka det vi tänkt oss, förutom det lilla faktumet att Simon faktiskt inte hunnit bli 140 cm utan endast 139… så han kunde inte åka Jetline som han planerat. Det gjorde stämningen lite sämre tyvärr så jag har lovat att nästa år drar vi dit redan i april.2 kommentarer to “Inte 140 cm”

  1. Sandra says:

    Köp en sko med tjockare sula o åk dit nästa helg

    • Sue says:

      Vi hade hoppats att skorna skulle göra att han blev 140 faktiskt. Mätte 138,5 hemma utan skor. Antar att det är en sån sak som tillhör livet…

Kommentera