Slumpad post: Kontoret
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

50 dagar i rad

| 2018-09-10, 22:03

Vi körde bad 25 dagar i rad i somras och där någonstans insåg jag styrkan i “bryt inte kedjan”. Ett sätt att få in nya vanor.

Med aktivitetsarmbanden och appen Mi Fit (hör till armbanden) så kommer det in per automatik vad gäller steg.

Appen rekommenderade 8000 steg för oss vuxna. Joel höjde till 9000 men vi andra har 8000. Idag är det 50:e dagen i rad som jag lyckas gå 8000 steg. Det har varit en utmaning vissa dagar ska erkännas. Barnen ligger någon dag efter mig av någon anledning.

Märkte tydligt skillnaden när jag fått 3 dagar i rad, då ville jag inte bryta och sen har det blivit mer och mer värt. Det har varit rätt många kvällspromenader (ibland även utan Raffe som inte bör få hur mycket motion som helst).

Igår med en runda runt Flaten och lite andra promenader så nådde jag 18 000 steg. Märker dessutom hur jag hellre väljer att gå än att cykla, även om det tar längre tid så är det rätt skönt.Kommentera