Slumpad post: I lekpark
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inkallning

| 2019-03-02, 16:53

Inkallning. Om det är något jag önskar att vi gjort mer i början när Raffe var valp så är det att öva inkallning. Uppfödaren pratade massor om päls och kamning och sånt. Önskar att det varit om inkallning istället.

Fick något utskick från en jag följer där det stod om att hen hade 100% inkallning. Hen börjar alltid direkt valpen flyttar in. Blev lite provocerad. Har valt att se det som en spark i rumpan att öva mer.

Sååå, vi har övat lite nu och då. Nu när jag leker med boll brukar jag rätt ofta avbryta honom och ropa “hiiit” med gäll röst och nästan alltid kommer han.

Igår kväll var jag på gräsmattan och lekte med boll. Vi närmade oss godisträdet när jag ser en hare en bit bort. Märker att Raffe sett den oxå och lyckas distrahera med godis. Så försvinner den ur sikte och jag tror att jag har Raffes fulla uppmärksamhet med godisträdet.

Han har dock sett några ANDRA harar och sticker iväg. Får lite småpanik och funderar på hur långt han kan hinna, men ropar “hiiiiiit” (med ännu gällare röst än vanligt). Och gissa om jag blir överraskad när han vänder runt och rusar mot mig!

Han fick gott om godis och beröm när han kom till mig kan jag lova.En kommentar to “Inkallning”

  1. Sandra says:

    Sååååå duktig kille!!!!!! Mina hade aldrig släppt jakten på en hare. Duktig duktig duktig!!!!

Kommentera