Slumpad post: En bokhylla till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ut på landet

| 2019-07-30, 20:19

Simons bästa kompis familj har köpt ett lantställe och bjöd dit oss. I söndags packade jag, Simon och Raffe ihop oss och drog norrut mot Östhammar.

Vi sov en natt och drog sen tillbaka hem igen. Ganska lagom tyckte vi alla – kanske mest jag som fick ha örnkoll på Raffe typ hela tiden då de har frigående höns. Och en grusväg som går mellan två av byggnaderna (inte alls så trafikerad men iaf).

Barnen lekte massor. Hoppade studsmatta. Tittade på höns. Tog cykeltur. La patiens, spelade kort. Tänkte sova i bilen och preppade för det men ångrade sig. Vi åkte alla till ett stenbrott och badade – båda dagarna. Väldigt härligt! Särskilt andra dagen då ingen annan var där och Raffe kunde strosa fritt. De passade även på att klätta i “sten/grushögar”. Jag hann prata lite vuxensnack kring skolan och sånt som ibland kan behövas.

Det är allt fint med landet.Kommentera