Slumpad post: Utelek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helgen

| 2019-09-29, 18:40

Egentligen hade vi tänkt åka till Kolmården igår men pga att väderprognosen såg lite sådär ut valde vi att inte åka. Så vi fick en bonusdag hemma! Eftersom vi skulle haft städ i måndags men ställde in pga Raffe hemma så röjde vi en del. Superskönt!

Har tvättat ikapp, bakat övernatten-bröd (råkade se en två år gammal post och blev inspirerad), förberett lite inför födelsedagsfirande i veckan, cyklat med Raffe, tagit upp saker på vinden, shoppat vinterkläder och lite annat smått och gott.

Även röjt lite i garderoben och en gnutta i hobbyrummet (helt sjukt hur jag kan prokrastinera det så mycket).

Jag har inte preppat det jag skulle till jobbet (så åker in lite extra tidigt imorgon istället).Kommentera