English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En annan typ av kväll

| 2019-12-12, 22:26

Idag kom jag hem efter 5 någon gång. Ganska trött efter en händelserik dag på jobbet, som inleddes med morgonkaffe, och sen innehöll lunch med fd kollega.

Åt typ flingor till middag, tog en runda med Raffe i regnet (log iofs nästan hela rundan för det är så härligt att leka med boll, och de snöhögar som fanns kvar).

Fixade de sista julklapparna med barnen (vid datorn), tog emot hemköpsleverans och sen käkade vi kvällis (efter att faktiskt ha testat tvärflöjten till barnens pianospelande). Fick en chat. Gah! Hade helt glömt bort att vi i valberedningen för scouterna skulle höras. Tio minuter senare ringdes vi via messenger och en timme senare hade vi snackat igenom de roller som behöver tillsättas och gjort en plan.

Så direkt in i Simons säng för att fläta hår och sen läsas. När vi började på nytt kapitel insåg jag att Raffe kliade sig i örat. Kollade. Röd. Suck. Så det blev inte ett nytt kapitel utan örontvätt för Raffe istället. Nu ska medicinen strax in i örat och sen ska jag sova.Kommentera