Slumpad post: Vinterbyxa till mamma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årskort eller inte

| 2020-04-11, 8:22

Varje år i januari funderar jag på om jag ska köpa årskort på SL eller hålla på och mecka med månadskort etc. Landar varje år i att det är värt smidigheten att slippa fundera på att köpa nytt kort.

  • För två år sen jobbade jag hemifrån fyra dagar i veckan under drygt två månader. Under sommaren åkte jag väldigt sparsamt. Hade sparat pengar på att ha inte årskort.
  • Förra året var jag verkligen i valet och kvalet då jag smed planer på att vara ledig alla lov, men köpte ett iaf för jag tänkte att det vore kul att åka en del med Raffe på ledigheterna. Åkte en del under sommaren men inte alls som jag gjorde i mina planer. Sen gick Raffe och blev halt under hösten och jag jobbade hemifrån fyra dagar i veckan under 4-5 veckor. Hade sparat pengar på att ha inte årskort.
  • I år hade jag inte några planer på att vara långledig eller ledig alla lov så jag valde årskort. Så kom corona och kortet används knappt. Hade sparat pengar på att ha inte årskort.

Men jag tänker faktiskt inte särskilt mycket på det. Tänker det mer som att det är en årlig avgift för att jag ska kunna nyttja kollektivtrafiken när som helst utan att fundera på om jag har kort eller inte. Bäst hade ju varit om det faktiskt var gratis för alla så man slipper fundera.En kommentar to “Årskort eller inte”

  1. Sandra says:

    Gapflabb

Kommentera