Slumpad post: Slut på grundskolan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Träff med nya teamet

| 2020-06-06, 11:15

I mitt team har vi under våren rekryterat två personer. En känner vi sen tidigare och han är dessutom inne som deltidskonsult just nu men den andra personen har vi bara träffat digitalt.

Igår var det dags att ses alla 6 som kommer utgöra vårt team i höst. Vi inledde på kontoret med blandad kompott, både bara roliga saker men oxå lite snack om hösten och annat. Vi ritade av varandra (två regler, 1. inte titta på pappret utan bara på den man ritar av 2. inte lyfta pennan). Sjukt roligt! Kan verkligen rekommendera! Vi gjorde även personliga kartor och det var lärorikt att höra olika saker om de personer man ska jobba nära. Peter som jag känt i 6 år hade väl inte så mycket nytt för mig men alla andra. Kul!

När vi tröttnat på kontoret gick vi till Rålis för att äta middag och sen spela boule. Supergod mat och riktigt roligt med boule. Mitt i boulen började det droppa lite från himlen och när vi var klara regnade det rätt bra. Vi lyckades till slut hitta en pub där de andra tog en öl och jag en alkoholfri cider. Vi babblade säkert en timme och strax före 10 beställde jag en taxi och drog hem.

Sjukt nöjd. Och jag ser verkligen fram emot hösten!Kommentera