Slumpad post: Månad och vecka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Paraplyställ

| 2020-08-03, 16:22

Vi har haft ett paraplyställ i rotting. I början hade det en fot som gjorde att det inte välte. Den har under åren gått sönder, och stället har fått stå i ett hörn typ.

Jag har länge tänkt att jag skulle göra en själv, men som vanligt inte riktigt fått tummen ur. Men nu var det dags tänkte jag. På Bauhaus härom dagen strosade jag runt och fundera på lite olika lösningar. Egentligen hade jag tänkt ha rör för gjutning i papp men hittade inte utan hittade köksfläktsrör och avloppsrör typ. Landade på avlopp – plast är rätt bra med blöta saker resonerade jag.

Ursprungligen tänkte jag klä den i samma tapet som hallen för att nog sätta på väggen, men när vi fixade med hallmattan insåg både jag och Joel att hallmatta vore lite fränt. Vi har dessutom insett att den står rätt bra själv.

Så när hallmattan var på plats och Simon och John tog lunchrunda med Raffe skred vi till verket. Letade lim och kom på att vi har en limpistol och med gemensamma krafter och idéer fick vi till en lösning vi är mycket nöjda med.2 kommentarer to “Paraplyställ”

  1. Sandra says:

    Stiligt o kul med hemmagjort

Kommentera