Slumpad post: Pimpa
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Osteopat

| 2020-08-06, 10:40

Jag har gått till samma naprapat i 1,5 år ungefär och med hälarna hittade jag en podiater. Så på senaste besöket hos naprapaten bokade vi inte något nytt för han visste inte riktigt när han var tillbaka.

Så berättade Sanna att hon gått till en Osteopat och det har jag alltid velat testa så jag bokade en tid. Bra för efter söndagens träning ville nackspärren hälsa på lite. Plus höften som inte gillat de stretchövningar som podiatern tyckte jag skulle göra. Stretcha rumpan brukar inte funka men tänkte att det är bra att köra så jag faktiskt VET att det inte funkar. Nu VET jag.

Fick stort förtroende för osteopaten. Första besöket är 1 timme och man går igenom ens historik (blev en del) och hon var väldigt lyhörd. Själva behandlingen kändes som en blandning av Cias kraniosakrala och naprapaten. Gillar! Fick EN övning. Den gör jag nu varje dag.

Nu ger jag henne en chans att få ordning på kroppen med fokus på hälar, höft och nacke/arm.Kommentera