Slumpad post: Hängare i hallen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årets adventskalendrar

| 2020-12-12, 18:21

Frågade nog även i år om adventskalendrar och fick till svar att det nog var choklad som var intressant. Så jag började kolla om jag kunde beställa någon, kanske oxå till mig. Tänkte även att jag skulle beställa till dem i mitt team men se det kunde jag glömma för alla var typ slut överallt. Till barnen blev det från Ica. För första gången sen barnen var små så har vi ingen paketkalender alls. Inte ens tagit upp den. Lite tomt faktiskt. Hade tankar på att ha någon till Raffe oxå men se vips hade advent börjat och där var vi utan en sån kalender.

  • Chokladkalender till barnen – den enklaste varianten helt enkelt
  • Pennkalender testar jag dock i år från Penstore. Rätt nördigt och rätt spännande att få testa olika pennor men egentligen rätt onödigt för det är många jag inte kommer använda gissar jag.
  • Tv-kalendern Mirakel  – gillar vi i år och kollar oftast under frukosten på morgonen.

Jag drog igång trainalong med fokus på benstyrka i början av november så inte ens en sån blev det. Hade tänkt att fixa en trisskalender men när de inte hade på Coop så glömde jag tydligen bort att fixa en.

Tidigare år:2019. 2018, 20172016201420132012


En kommentar to “Årets adventskalendrar”

  1. Sandra says:

    Pennkalender låter spännande…fota den gärna

Kommentera