Slumpad post: Hundläger dag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årets adventskalendrar 2021

| 2022-01-02, 18:19

Hade inte tänkt ha så mycket fokus på kalendrar den här gången (förutom att jag hittade en special redan i oktober som jag nästan glömde bort). Så fick jag en i födelsedagspresent av Camilla. Frågade sen barnen och de ville ha i choklad. Vips hade vi rätt många. Behövdes kändes det som. Glömde helt bort trainalongen – hade funderingar på den i november nämligen.

  • LAKRIDS BY BÜLOW som var en väldigt trevlig kalender .
  • Chokladkalender till barnen – den enklaste varianten helt enkelt
  • En Oreo-kalender från Marabou för att den såg god ut tyckte barnen (och den var god).
  • Exit: The Game – Adventskalender The Mysterious Ice Cave – som jag hittade av en slump. Joel var med i början, sen pallade han inte. Man behöver samarbeta och det var väl inte alltid den starka grenen hos oss tre som deltog. Vi hann typ halva och sen orkade vi inte en kväll. Vips hade vi tydligen gett upp. Men den finns kvar och jag är övertygad om att vi kommer att slutföra den. Älskade verkligen idén!
  • Tv-kalendern, En hederlig jul med Knyckertz hade vi inte i fysisk form och vi tittade nog bara på de typ 8 första avsnitten och glömde sen bort.
  • Väggkalendern som jag gjorde för typ 15 år sen hängde jag upp av bara vanan när vi packade upp saker och Simon tittade glatt på mig “ska vi ha den i år!?”. Han såg på min min att jag kanske inte tänkt så långt “det gör inget, det är ok om vi inte har den” sa han. Gick ju inte att låta bli då. Så jag köpte lite olika godisar mest. Några gånger fick de överraskningar med en lapp i ringen istället och så någon klurig text om var paketet fanns. Askul faktiskt! Kanske inte alltid fanns något på morgonen men under dagen kom jag ihåg.
Tidigare år: 2020, 2019. 2018, 20172016201420132012


Kommentera