Slumpad post: Simlektion
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flanagan, John: Macindaws fästning

| 2022-04-17, 15:09

Ännu en del avverkad. Här testade vi att lyssna lite på ljudboken eftersom min röst varit sådär pga förkylning. Jag toksomnade första gången och fick läsa ikapp. Själv är jag usel på att lyssna märkte jag dag två. Har mycket svårare att komma ihåg detaljer etc.

Som tur är var vi båda överens om att det är mysigare och bättre när jag läser. Så jag har bitit ihop lite och läst trots rätt så rosslig röst.

Vi gissade rätt tidigt på utgången med hunden även om vi då och då tvekade under boken – om den skulle stanna hos Trobar eller inte.

Gillar hur det trots strider och sånt ändå är fokus på bra saker. Fokus på strategier och relationer.

10 böcker kvar!

Delarna: 1, 2, 3, 4, 5, 6


Kommentera