Slumpad post: Sagor och bak
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nya glasögon

| 2022-07-31, 10:20

Skaffade ju progressiva glasögon förra sommaren som jag aldrig blev riktigt vän med.

På semestern tog mig i kragen och bokade tid hos optiker. Gjorde undersökning (ingen större förändring) och snackade med optikern kring mina behov. Kom fram till rumsprogressiva/terminalglasögon (har jag för mig) och fick sen hjälp med bågar av hon som jobbade i butiken. Gick oerhört snabbt.

Krav: ingen metall för jag vill kunna sätta på huvudet utan att det fastnar i håret.

Hämtade dem och det var en helt annan upplevelse än med de förra. Inte så att jag första dagen älskade dem men det kändes överkomligt.

Nu har jag haft dem mer och mer, och gillar verkligen. Inte så att det är klart alltid utan i vissa vinklar är det suddigt men till skillnad från de från förra året är det ok.

Oerhört skönt!Kommentera