Slumpad post: En kväll vid Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kurser på g

| 2023-06-05, 11:05

Att inte jobba har gett mig lite tid och lust att hitta kurser. Jag har en del asynkrona online och är medlem lite här och var men kurser där man antingen är på plats fysiskt eller digitalt samtidigt som läraren är ju lite annat ändå. Listade dem till någon i en chat och insåg att det är rätt spretigt. Endast kurs 3 och 5 som har lite koppling typ.

  1. Till helgen ska jag gå en kurs i moving yinyoga med Moa som jag var på yoga-retreat för hösten 2020. Ser mycket fram emot detta! Denna är digital så mycket smidigt eftersom Moa håller till runt Umeå.
  2. Helgen efter ska jag lära mig göra egen tusch från växter av Katja! Ska bli superhäftigt – tänk att kunna göra sina egna pigment till äggoljetempera! Denna är på plats i Stockholm.
  3. En lördag i juli ska jag lära mig renovera fönster någonstans i Sörmland. Vi behöver måla våra fönster och jag ser att framtida boende skulle kunna behöva sånt oxå.
  4. I höst (den i vår var fulltecknad när jag insåg att jag kanske skulle ha ork) ska jag lära mig hur det är att ha getter. Drömmer ju om det men kanske är det inte alls för mig? Denna är digital.
  5. Sen har vi den som kanske får mig att tveka lite för det kräver en större insats av mig, samtidigt som jag tror att detta är helt rätt med tanke på mina/våra drömmar om nästa boende. Bärkraftigt byggande och boende som är en högskolekurs på 25% under nästa läsår. 8 träffar (1-2 digitala av dem) och en riktig fetingbok till kurslitteratur. Tänker att detta även ger stor möjlighet att utöka kontaktnätet med personer som har samma drömmar och tankar om framtiden.


Kommentera