Slumpad post: Inget intressant
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tummen ur?

| 2023-06-26, 20:52

John drog till Halmstad på midsommarafton och jag tänkte att nu borde jag verkligen ta tag i hobbyrummet (ett av sommarprojekten). Det har verkligen blivit eftersatt de senaste åren. Kommit in fler pysselprylar men de har inte organiserats på något sätt. Jag har egentligen fått panik på det men valt att inte se det. Svårt, men gått ok. Nu blev det inte en fokusvecka men iaf. Kanske är det denna som är nu som är fokusveckan?

Man kan märka på bloggen att jag påbörjat detta för jag har skrivit en del poster – bra sätt att pausa (= prokrastinera). Nåja. Nu ska jag strax åka in och hämta John och faktiskt så har jag lyckats tömma vår säng så att även han får plats att sova i den. Sen är det grejer överallt här uppe typ.

Valde att ta det i min takt, och att faktiskt göra det grundligt.

Ullgrejer tex, fanns nog fyra olika påsar med startade pyssel (tova & spinn, ask, bräkis, etc) och sen en hel del material. Jag har en förmåga att köpa på mig när det är rea någonstans. Suck. Hade ju varit fantastiskt om jag använt grejerna. Det är dock det jag hoppas nu med att faktiskt få överblick! Blir en del insikter i vad jag har tyckt om tidigare (sy bh – har hur mycket material som helst…). Även lite olika uppsamlings”kärl” med random-saker som jag vid något tillfälle röjt ihop och inte orkat hela vägen. Det ska jag göra nu. Har även insett att det inte rör sig om bara hobbyrummet utan det sprider sig till lite andra ställen i huset. Vi får se hur vi kan synkronisera det. John jobbar två veckor till bara sen är det fritt fram för oss att fixa och dona!

Jag tänker att jag har en hel sommar kvar och det är det här som är att designa min vardag för en bättre vardag.Kommentera